Silinder Kepala Gasket Pikeun Land Rover 3.2T

  • FOB Harga: US $ 10-100 / Piece
  • Port: Ningbo / Shenzhen / Guangzhou / Shanghai.
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, PayPal, Western Union, jsb
  • Min.Order kuantitas: 50 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan

  • jéntré produk

    Tags produk

     

    spésifikasi
    item Ngaran Silinder Kepala Gasket
    ΠNo. OEM
    Modél mobil Pikeun Land Rover 3.2T
    garansi 12 bulan
    ukuran ukuran baku
    paket A.Neutral paking B.Original packing C.Making packing nu nurutkeun sarat customer urang
    material Plastik + Steel
    Bahan nungtut (pami peryogi) Urang bisa papanggih sarat customer pikeun ngaganti bahan pikeun ngadalikeun biaya

    pabrik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !