Taros Kami

Ningbo TSY Otomatis Téhnologi Co Ltd

alamat

No.45,578 gang, TianTong Selatan Jalan,

Kecamatan Yinzhou, Ningbo Kota, Zhejiang

Surélék

 

top5@tsyauto.com

 

telepon

Tel: 86-574-89018952 / 89018950

Mobile : 13454704253

Fax: 86-574-89018953

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !